Category Archives: Uncategorized

Even voorstellen: Mijn moedertje!

WP_20150509_033

 

 

Afgelopen zondag was het moederdag. Eigenlijk is het natuurlijk gewoon commerciële poeha 😛 Maar stiekum vind ik het toch leuk om iets aan m’n moedertje te geven 😀

 

 

 

 

 

Al weken heeft ze het over ” van die gekleurde snijplanken” die ze zo graag wil hebben…

Dat kan natuurlijk geregeld worden!

 

moedertje moedertje1 moedertje2 moedertje3

 

Het zijn 4 snijplanken van het merk Joseph Joseph , in een houder. Vind het best chic staan zo op het aanrecht.
De 4 planken zijn te gebruiken voor vis, vlees, groente en gekookt voedsel. Die laatste moest even gegoogled worden trouwens 😛
Voor al die dingen aparte snijplanken gebruiken maakt het natuurlijk super hygiënisch.

 

WP_20150509_027 WP_20150509_028 WP_20150509_031 WP_20150509_030 WP_20150509_029

 

Volgens mij was ze er blij mee!

Volgens mij was ze er blij mee!

 

 

De Joseph Joseph snijplanken zijn op vele plaatsen te koop.
Ik heb ze bij www.Fonq.nl besteld.

 

Hebben jullie ook iets gegeven of gekregen voor moederdag?

 

 

liefs

 

Dieetpillen met DNP

dieetpil_0

 

Zo zeg…ik ben geschrokken….een meisje van 21 overleden door het gebruik van dieetpillen! Echt afschuwelijk…

Er zijn op dit moment blijkbaar dieetpillen in omloop met 2.4-Dinitrophenol. Dit zijn zeer gevaarlijke, dodelijke pillen. Deze troep is alleen online te verkrijgen.
Het meisje dat is bezweken aan het slikken van deze pillen had 8 pillen geslikt. Dat is 4x de dodelijke dosis. Dit betekent dus dat 2 van die pillen dodelijk zijn. Wat een verschrikkelijke troep moet dat zijn!
DNP is een stof wat overigens ook de grondstof is voor explosieven…….
Wat deze stof doet is je lichaam het gevoel geven dat je constant aan het sporten bent. Je hartslag gaat omhoog, je begint te zweten en je ademhaling versneld. Vervolgens gaat je temperatuur omhoog en beginnen organen uit te vallen. Dit lijdt uiteindelijk tot de dood.

Zelf heb ik op jonge leeftijd, ik denk dat ik een jaar of 15 was, ook wel dieetpillen, afslankdruppels en maaltijdshakes gekocht bij de drogisterij. Ik kan jullie melden. Het werkt niet. Echt niet. Bij mij niet in ieder geval.

Wat ik deed was die pillen of druppels slikken en voor de rest gewoon weinig eten of zelfs alleen maaltijdshakes. Erg smerig trouwens…
Het gevolg was dat ik ontzettend snel afviel (25 kilo). Op dat moment leek dat succesvol, dat was tenslotte het doel. Alleen is heel snel afvallen erg ongezond. Voelde me ongelukkig en zo slap als een vaatdoek.
Zodra ik weer normaal ging eten dacht mijn lijf: “vasthouden die handel! Voor je het weet komt er niets meer binnen!”
Logisch gevolg is dus dat ik 3x zo snel weer aankwam + een beetje extra.
Ondertussen ben ik wat ouder en zelfs een klein beetje wijzer geworden 😛

Pillen en shakes heb ik afgezworen. Ik geloof er niet meer in.
Ik ben er heilig van overtuigd dat ik kan afvallen op een veel betere en gezondere manier. Minder suiker, minder vet, af en toe wat lekkers en sporten. Dat moet echt genoeg zijn.
Bovendien vind ik mijn leven een stuk leuker op deze manier.
Ik voel me stukken beter dan toen ik nog wel dieetpillen slikte. Meer energie en eigenlijk gewoonweg een blijer mens. Ook nu ik nog te zwaar ben. Afvallen gaat nu een stuk langzamer dan vroeger. Soms een beetje frustrerend maar overall niet erg.

Uiteindelijk moet iedereen die gezond wil leven en/of wil afvallen natuurlijk een eigen manier vinden om dit te doen. Dat werkt het allerbeste.
Maar illegale dieetmiddelen zoals pillen met DNP zijn wat mij betreft echt een no go. Niet aan beginnen. Het is echt heel erg gevaarlijk. Zet je leven niet op het spel voor een wat slanker lichaam.

Mocht je zelf de pillen met DNP gekocht hebben online, of weet je waar ze te koop zijn, meld dit dan anoniem bij www.nvwa.nl.

 

 

www.nwva.nl

www.nwva.nl

 

 

 

liefs

 

 

bron: www.rtlnieuws.nl

Koningsdag nagels – watermarble

bv

 

 

Vandaag laat ik jullie mijn koningsdagnagels zien. Ik ben aan het oefenen met watermarble. Ontzettend leuk om te doen maar wel veel geklieder…

 

 

 

Ik begon met verschillende nagellakjes in rood,wit en blauw. Niet elke nagellak is geschikt om mee te watermarblen dus moest er even een paar testen.

 

Rotzooi als ik klaar ben

Rotzooi als ik klaar ben

het startpunt :)

het startpunt :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig?
-plakband
-tandenstokers
-glas
-water uit een flesje (werkt meestal beter omdat er minder kalk in zit)
-sateprikkers
-wattenstaafjes
-nagellakremover
-wattenschijfjes
-nagellak
-naald

 

Hoe?
Eerst leg ik alles klaar (zie foto), dan doe ik plakband om mijn nagels om te voorkomen dat je heel veel nagellak moet weg poetsen. Mijn nagels heb ik wit gelakt, hierdoor komen de kleuren veel beter naar voren.

Vervolgens nagellak in een glaasje water (op kamertemeratuur) druppelen. Elke kleur om en om zodat er mooie kringen ontstaan. Dan met een naald een figuur maken. Je nagel erin dopen en alle nagellak eromheen weghalen met een sateprikker. Je nagel weer uit het glas water halen, plakband eraf en de nagellak wat op je vinger zit weg halen met een wattenstaafje.

Topcoat erop en klaar!

Eindresultaat watermarble

met spekkoek…hoe lekker is dat?!

 

 

 

 

 

 

 

ggfd ssdf

 

Als ik het zo lees klinkt het best simpel eigenlijk…alleen is dat het niet vind ik. Heb veel geoefend en het kan nog steeds beter en mooier als het goed is. Ik blijf gewoon oefenen! 😀

 

liefs